2021. augusztus 26., csütörtök

Monin Málna püré (Raspberry) 1L - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Monin Málna püré (Raspberry) 1L
 
A friss málnabokor kellemesen savanykás, mégis édes gyümölcse, a piros málna köszön vissza az ízletes Monin Málna pürével készülő italok mindegyikében.
Monin Málna püré (Raspberry) 1L
 
Eredete
 
A málna alapvetően egy vad gyümölcs, mely metszés nélkül szaporodik, azonban törékenysége miatt magas fokú óvatosságot igényel. Az egyedi, kellemes ízéért és textúrájáért fogyasztott málnára már nem kell várnia a következő szezonig - élvezze az érett málna ízt italaiban a Monin Málna püré fenomenális málna ízének köszönhetően!
 
Szín
 
Sötétpiros, lilás-rózsaszínes csillogással.
 
Ízvilág
 
Intenzív érett málna illat. Kellemes, hosszantartó friss málna íz.
 
Felhasználási ötletek
 
A könnyen használható és felbontás után is sokáig eltárolható Monin Málna püré tubusának köszönhetően egyszerűen készíthet egyszerűbb és komplexebb italokat egyaránt! Élvezze a Monin által nyújtott minimum 50%-os gyümölcstartalmat a Monin Málna pürével is különféle italaiban: smoothiejaiban, alkoholos és alkoholmentes koktéljaiban, desszertitalaiban, szódáiban és jeges teáiban. Ha már birtokában van egy ilyen különlegesség, akkor ne felejtse el a kulináris felhasználást sem: ízesítse krémjeit és pudingjait, díszítse tortáit és cupcake-jeit a Monin Málna pürével!
 


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 14:04 .