2021. augusztus 27., péntek

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! 46-os CCM Vector 100 ZG hokikorcsolya hoki korcsolya jégkorcsolya - Jelenlegi ára: 25 500 Ft


A licit tárgya: hokikorcsolya
 
Mint az új!!!
Féláron!!! új, szezonvégi akciós ára 129. 99 Euro volt!!! Itt van néhány link (az elsőn az utolsó sorban bal odalt az első): KATT IDE! és KATT IDE!
CCM Vector 100 ZG 46-os hokikorcsolya.
Eladóvá vált a fiam hokikorcsolyája. Ausztriában vásároltam neki, mikor kint dolgoztam, új ára 139, 99 Euro volt. Nem sokat használta, szinte új állapotban van. A képek magukért beszélnek!!!
Termékleírás:
A CCM Vector 10. 0 ZG korcsolya minden szintű hokijátékos igényeinek megfelel. Kompromisszumok nélkül ötvözi a teljesítményt, a stílust és a kényelmet. A Vector 10. 0 Ultima száraz bélése antimikrobális kezelésű a kényelem, a tartósság, valamint a szagmentesség érdekében. A testre szabott fűzés teszi tökéletessé, kényelmessé, mindenki kedvencévé ezt a korcsolyát. A legújabb Easy technológia miatt pehelykönnyű, a felső egyharmadában fűző-fix könnyíti meg a befűzést.
CCM illesztési rendszer
Könnyű pro-perforált anatómiai bokatámasz
Bokapárnák Pro Comfort Plus habokkal
Anatómiai hab-filc nyelv
Ultima száraz, antimikrobális ultra friss bélés
Ultima száraz talpbetét
Külső Microtex borítás
Texalium mátrix kompozit perforált külső talp
CCM E-blade Pro pengetartó
Van sok más termékem is, (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 25 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-27 16:52 .