2020. június 25., csütörtök

ALKUDJ! 3,3mm Portugál Csiszolt Rodolit Gránát - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


             
A képek az eladásra kínált drágakövet, ékszert ábrázolják, melyek természetes nappali fénynél magam készítettem. A fotók nincsenek retusálva csak nagyítva, eredeti méret a leírásban szerepel.
****
ALKUDJ!!!
***
HA ÚGY GONDOLOD, HOGY AZ ADOTT TÉTEL TETSZIK, TEGYÉL AJÁNLATOT RÁ!!!
***
HA ELFOGADHATÓ SZÁMOMRA IS, CSÖKKENTEM AZ  ÁRÁT!!!
szín: lilás rózsaszín
súly: 0, 15ct/db
méret: 3, 3x3, 3x1, 9mm
forma: kerek, ceyloni
kezelés: nincs
csiszolás: fazetált
tisztasága: VVS
főfénytörés: 1, 74-1, 94
keménység: 7, 0-7, 5
kristályosodás: szabályos
származás hely: Zambia
Garantált 100% természetes rodolit gránát.  Elnevezését a görög rhodon (=rózsa) és lithosz (=kő) szavakból kapta, viszonylag újabb időkben. Tulajdonképpen a pirop és az almandin elegykristálya, és tulajdonságai is ezt az átmenetet jelzik. Színe: ibolyás-piros, piros, barnás-piros, a pirop és az almandin aranya szerint változva.  
Kérem tekintse meg további eladásra kínált termékeimet.
Minden postán elküldött, fixáron vásárolt termékünkre 8 napos 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk! A visszatérítés csak a termék árára vonatkozik, tehát a postaköltséget és visszaküldés költségét nem áll módunkban visszatéríteni. Jogszabály: 17/1999 kormányrendelet alapján.
Figyelem!! Megkérném a tisztelt licitálót aki az árverést megnyeri, hogy a termék árát egy héten belül rendezni szíveskedjék. Amennyiben ez nem történik meg az adott terméket újra értékesítem a megfelelő értékelés kíséretében.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 12:10 .