2020. június 30., kedd

Ylang Ylang illóolaj Gladoil 100% tisztaságú hígítatlan illó olaj 10 ml - Jelenlegi ára: 350 Ft

Egy romantikus együttlét elengedhetetlen kelléke; afrodiziákum, vágynövelő és impotencia ellen is hatásos. Továbbá antiszeptikus hatású. Magas vérnyomás, álmatlanság, idegesség ellen ideális. Oldja és lazítja az izomgörcsöket, enyhíti az ekcémát.
 
frissítő, szellemileg serkentő
szabályozza a faggyútermelődést
egyensúlyban tartja az idegrendszert
gerjeszti a szexuális vágyat
görcsoldó hatású
bőrregeneráló hatású
illatosító hatású
Az illóolajokról
Az illóolajról az emberek 80%-a a jó közérzetre, kellemes életérzésre; 60%-a gyógyhatásra és az egészségmegőrzésre; 50%-a pedig a romantikára és meghittségre gondol. Pedig ez nem minden!
Az illóolajok élménye talán már mindenkit megérintett: belélegezhettük és átélhettük a kitárulkozó illatot, a megnyugtató hangulatot és a stressz oldása mellett használhattuk az illóolajat masszáshoz, vitalizáláshoz, a bőr fiatalítására, izomlazításra és fertőtlenítésre, sőt talán Önök is ismernek olyan embereket, akik illóolajok segítségével gyógyultak meg betegségeikből, csökkentették problémáikat.
A Gladiolus illóolaj termékcsalád lehetővé teszi az Ön számára, hogy az eddigi felhasználási módok mellett a minőségi illóolajok ezentúl a takarításhoz, a mosáshoz és az általános (vegyszermentes! ) tisztításhoz is kiváló segítőtársak legyenek.
Egyre több fogyasztó használ otthon a mosáshoz öblítőként illóolajat (pl. rózsa olajat), egyre többen alkalmazzák felmosáshoz (pl. fenyő illóolajat), és egyre többen alkalmazzák bútorápolóként is az illóolajat. Az érző és gondolkodó, felelősségteljes emberek mind nagyobb csoportja tapasztalja meg, hogy az otthoni makulátlan tisztaság úgy is elérhető, ha visszatérünk az eredendően tiszta és ősi, tradicionális eszközök alkalmazásához.
Az innovatív, ötletes emberek az illóolajok újabb és újabb alkalmazását „ fejlesztik ki”, pl. van, aki a költséges porszívó illatosító helyett használ pár csepp illóolajjal átitatott vattát, a porszívóba szippantva a takarítás elején.
Felhasználási Javaslat
Figyelmeztetés! Az illóolajok használata előtt mindig végezzünk bőrpróbát, különösen kisgyermekek esetében. Ügyeljünk, hogy az illóolajok ne kerüljenek gyermek kezébe. Csak külsőleges használatra. Élelmiszerbe nem keverhetők. Az illóolajok allergéneket tartalmaznak, ld. az oldal alján.
Bőrpróba elvégzése:  Cseppentsünk 1-2 csepp gladoil GOLD illóolajat a tesztelendő bőrfelületre, pl. alkar a csuklónál, vagy könyökhajlat. Ujjunkkal dörzsöljük be az olajat , majd 5 perc múlva ellenőrizzük a felületet. Ha a bedörzsölés helyén bőrpír keletkezett, ne használjuk az adott illatot.
Inhaláló oldat készítése:  1l vízhez cseppentsünk 5-7 csepp gladoil illóolajat majd fejünket letakarva, csukott szemmel inhaláljunk, legfeljebb 10 percig. Soha ne inhaláljunk forró gőzt, 7 éves kor alatt ne alkalmazzuk.
Aromaterápiás párologtató oldat készítése:  1dl vízben oldjunk fel 2-3 csepp gladoil illóolajat, majd az oldatot helyezzük az aromalámpa vagy mécses párologtató tartályába. Figyelem! Soha ne hagyjuk az aromamécsest felügyelet nélkül, elalvás előtt oltsuk el.
Arcgőzölés:  Csepegtessünk 1l forró vízbe 10-15 csepp gladoil illóolajat, majd lélegzetünket visszatartva hajoljunk arcunkkal a forró oldat fölé. Lélegzetvételhez forduljunk el a gőzből, nehogy a forró gőz megégesse a nyálkahártyát. A gőzölés legfeljebb 5-10 percig tartson.
Szauna:  A szaunakanálban lévő vízbe cseppentsünk 2-3 csepp gladoil illóolajat, majd öntsük a forró szaunakövekre. Figyelem! Soha ne öntsünk vagy csepegtessünk hígítatlan illóolajat a forró szaunakőre.
Szájvíz készítése:  100ml (lehetőleg desztillált) vízhez adjunk 4-6 csepp gladoil illóolajat, rázzuk össze, majd öblögessünk és gargarizáljunk vele de ne nyeljük le. Használat előtt végezzünk bőrpróbát!
Masszázsolaj készítése:  100ml hordozóolajba (avokádóolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj, olivaolaj, gyógyszertári paraffinolaj) csepegtessünk 30-40 csepp gladoil illóolajat , keverjük el. Azonnal használható. Használat előtt végezzünk bőrpróbát!
Aromafürdő készítése:  Kevés mézben vagy tejszínben keverjünk el 3-15 csepp gladoil illóolajat, a fürdő céljától függően. A keveréket öntsük bele a kb. 38° C-os fürdővízbe. Ügyeljünk, hogy a fürdő ne tartson 15-20 percnél tovább. Ne alkalmazzuk 5 éves kor alatt. Használat előtt végezzünk bőrpróbát!
Légfrissítő oldat készítése:  500ml oldat készítéséhez csepegtessünk 50ml alkoholba 15-25 csepp gladoil illóolajat, tetszés szerint többfélét is lehet. Jól keverjük el az olajat az alkoholban. Egy tiszta szórófejes flakonba öntsünk 450ml tiszta vizet, erre öntsük az alkoholos keveréket, majd jól rázzuk össze.
Textilöblítő készítése:  Egy evőkanál 10%-os ecetbe cseppentsünk 10-20 csepp gladoil illóolajat a kívánt illatból, helyezzük a mosógép öblítőszeres tartályába.
A termékcsalád minden darabja megtalálható nálunk, más márkájú minőségi illóolajjal együtt.
----- További illóolaj választékunkért kattints erre a szövegre -----
Keresd a kínálatunk közt, kattintással az adott termékkategóriáink ajánlataira ugorhatsz:
( ott termékeink közt a bal oldali "válassz kategóriát" menüpont alatt tudsz lépkedni egyes kategoriák közt, kellemes nézelődést kívánunk! )
----- Termékeink vegyesen -----
     Mobiltelefonos termékeink     
Felsorolásszerűen:
Érintőpanelek, üveglapok; komplett kijelzők;
mobiltelefon burkolati elemei, alkatrészei, akkumulátorok;
kijelzővédő fólia - háromrétegű fólia, sík üvegfólia, hajlított 3D és 5D átlátszó vagy színes, UV ragasztós fóliák, szettek;
szerelési hozzávalók, kellékek - kétoldalas ragasztók többféle kiszerelésben, folyékony és UV-ra kötő ragasztók, UV lámpák, különböző darabos és szettben lévő szerszámkészletek, forrasztópákák és forrasztási kellékek, csavarhúzók, hőlégfúvók, kijelző és érintőpanel szétválasztáshoz drótok többféle kiszerelésben, tapadókorongos kijelző fogók -;
USB kábelek, adapterek, átalakítók és töltők;
kíváló és prémium minőségű szilikon tokok, egyedi kézműves szilikon tokok
adathordozók;
kellékek, kiegészítők: sim kártya kellékek, kendők, fülhallgató kieg., érintőceruzák, NFC matricák, autós tartozékok.

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2020-06-30 14:38 .