2020. március 31., kedd

Jókai Mór.Észak honából - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Képen látható fellelt állapotú, de olvasható állapotban
Tizezer rubel volt az ára Amiraninak, a mit valósággal lefizetett érte a szukumkalei bazárbna ő kegyelmessége, Nozdrominoff Sergievics Alexei; s azt az árt testvérek között is megérte. S akárki megtekintette légyen, azt meg kellett vallania, hogy nem volt értékén túl fizetve, - ha szakértő volt.
Amirani azonban nem volt valami telivér arabs versenyparipa, hanem igen is a legszebb telivér georgiai rabnő, a minővel csak valaha a szukumkalei leánybörzén hausse-ra speculáltak.
De a szakértő nem csak a külszín után itél; mert hiszen a milyen különbség van ló és ló között, olyan van leány és leány között is. Még a formás ábrázat, a sűrű tömött haj, a deli termet nem teszi meg; hasonlatost két, három ezer rubelért is lehet kapni, a ki csak erre néz. Amirani, a mellet, hogy nagyon szép volt, mindenféle tudományhoz értett, a mi csak a fehérnépet kellemessé teszi. " Vissza
 
FIGYELEM
A TERMÉKEMRE CSAK AZ LICITÁLJON AKI KOMOLYAN IS GONDOLJA A VÁSÁRLÁST. LICITET NEM TÖRLÖK. A LICIT LEJÁRTA UTÁN A VEVŐNEK 3. NAPJA VAN ARRA, HOGY FELVEGYE VELEM A KAPCSOLATOT, ÉS 7-NAPJA ARRA, HOGY A TERMÉKET ÁTVEGYE. ELLENKEZŐ ESETBEN NEGATÍVAN ÉRTÉKELEM ÉS KIZÁROM A LICITÁLÁS LEHETŐSÉGÉRŐL.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM. MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-04-14 17:18 .