2020. március 29., vasárnap

DORMEO Siena matrac 140x200 - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

DORMEO Siena matrac 140x200
16 cm magas, jól szellőző, lélegző matrac, ami a jó megtámasztás és a kemény alvófelület tökéletes egyensúlyát nyújtja. Keménysége révén remek választás hason vagy háton alvók számára. Csúcsminőségű Ecocell® habból készült, extra szellőzést és antibakteriális védelmet nyújtó huzattal, ami 40° C-on mosható.  
Kemény alapmatrac plusz alátámasztással a középső zónában
A Dormeo Siena matrac egy kényelmes, kemény és jó alátámasztást nyújtó matrac, amelyet úgy terveztek, hogy megtámassza a nyakat, a gerincet és a csípőt. A megbízható alátámasztás érdekében megerősített középső zónával rendelkezik, amelyet speciálisan úgy alakítottak ki, hogy bármilyen alvási pozícióban megfeleljen az Ön testtípusának. Tartósan rugalmas, a ránehezedő nyomás ellenére megőrzi a formáját, ezért mindig tökéletesen alkalmazkodik a testhez.
Részesítse magát egészséges, fiatalító, alvásban a kemény Ecocell matracbelsőn
A Dormeo Siena matrac megfelelő mindenki számára, aki jó alátámasztást adó, kemény és friss matracot keres. A matracbelső 16 cm vastag Ecocell® habból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik a test vonalaihoz, ezért hihetetlenül kényelmes és kiválóan követi a gerinc vonalát alvás közben.
Védelem az ágyban leggyakrabban megtalálható allergének ellen a zavartalan alvás érdekében
A huzat CleanEffect® kezelésének köszönhetően a Dormeo Siena matrac segítségével Ön higiénikus alvási környezetet hozhat létre, amely véd a kórokozók, a baktériumok, a poratkák és a kellemetlen szagok ellen. Hogy még levegősebb legyen, az alján és az oldalán jól szellőző 3D-s Airmesh anyag található, ezért Ön egy friss, száraz és jól szellőző matracon töltheti az éjszakákat..
Levehető huzat praktikus cipzárral
Ennek a strapabíró matracnak a huzata praktikus cipzárral van ellátva, ezért Ön egyszerűen bármikor kicipzározhatja és leveheti a huzatot. Az egészséges és friss alvási környezet megőrzése érdekében mosógépben mosható. Ébredjen frissen és kipihenten, miután egy kellemes éjszakát töltött a Dormeo Siena matracon.
Frissesség, amit egyszerűen imádni fog
A kiváló minőségű Ecocell® egy kényelmes új generációs hab, amelyet speciálisan úgy terveztek, hogy megfelelő alátámasztást és kényelmes alvást biztosítson. A különleges, 3D-s cellás szerkezet hatásos légáramlást tesz lehetővé egész éjszaka, ráadásul újrahasznosítható, könnyű súlyú és könnyen tisztítható. Higiénikus, bőrbarát huzata megvédi Önt alvás közben a baktériumoktól és a poratkáktól.
CleanEffect® -tel kezelt huzat a higiénikus, baktériummentes alvási környezetért
A Dormeo Siena matrac huzatát speciális CleanEffect® védelemmel látták el, amely higiénikus és friss alvási környezetet hoz létre, amely mentes:
a baktériumoktól
a poratkáktól
a szagoktól.
A Dormeo Siena matrac ezért ideális olyanok számára, akik hajlamosak az allergiára és az asztmára. A praktikus cipzárral ellátott huzat levehető és mosógépben mosható.
A 3D Airmesh anyag jó szellőzést és frissességet biztosít
A matrac alján és oldalán található speciális 3D Airmesh anyag különlegesen jól szellőzik. A többezer apró lyuk optimális légáramlást tesz lehetővé, ezért az alvási környezet friss és száraz marad.


Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-19 15:03 .