2019. szeptember 30., hétfő

ÚJ H96 max TV box LEGERŐSEBB multimédia lejátszó Quad-Core 4GB + 32GB Android 9.0 - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


Turbózd fel a TV-d
Flejetsd amit az okos TV-kről tudtál! H96 Max az Android 9. 0-val új dimenziót nyit a lehetőségekben. Felesleges százreket egy smart TV-re költened ez a készülék teljesítményével és tudásával a legdrágább okos TV-ket is maga mögé utasítja! Szinte mindenre képes lehetsz vele amire egy számítógéppel vagy a telefonoddal. Youtube, facebook, skype, 4K moziélmény, lélegzet elálíltó grafikáju játékok, mindez nagyképernyőn a fotelból!
Szupergyors
A H96 Max-ba TV boxoknál ritkán látott teljesítménnyel rendelkezik a 4GB DDR3 memória, Mali 450MP videógyorsító   és a Quad-core processzor gondoskodik a a stabil és villámgyors működésról. Nyugodtan futtathatsz több alkalmazást párhuzamos, streamelhetsz magasminőségü videótartalmakat. Nézz filmeket 4K-ban vagy játsza  legkomolyabb játékokkal, a H96 Max-ot könnyedén megbírkózik velük!  
Interfész bajnok
A 32GB beépített tárhely melett, a szupergyors USB 3. 0-ás merevlemez és pendrive, illetve a MicroSD bővíthetőség segít hogy sose fogyj ki a tárhelyből. A készülék oldalán 2db USB 3. 0-ás port melyekre merevlmez és pendrive melett, akár billentyűztet egeret is csatlkoztathatsz, de ha unod a vezetékeket ako erre lehetőséged van Bluetooth-on kresztül is! A Dual-Band 2, 4 és 5Ghz- WIFI melett szabvány hálózatikábellel is cstalkozhatsz az internetre. A tökéletes képminőségről a HDMI 2. 0 HDR port gondoskodik, mely melett helyet kapott egy képcsöves TV-kkel kompatibilis AV kimenet is.
Moziélmény
A H96 Max előretelpített KODI médialejátszóval kedveskedik a filmezés szerelmeseinek H. 265 dekóderrel probléma nélkül nézhetsz  filmeket vagy kedvenc  sorozatodat akár 4K UltraHD vagy FullHD minőségben,  60fps képsűrűséggel. Mindemelett a HDR szabvánnyal a filmek mégélesebbek a színek minden eddiginél mélyebbek. A szabvány HDMI csatlakozó melett rendelezésre áll egy AV - RCA kimenet így régebbi képcsöves TV-kkel is kompatbilis marad a lejátszó.   
A KODI-ról néhány szóban...
Manapság legnébszerübb médialejtszó Okos eszközökön, támogatja majdnem az összes médiaformátumot legyen szó filmekről zenéről vagy képekről. A KODI a DVDs polcot a TV-dbe varázsolja, lehetőséget ad a videók rendszerezésére stílus szerint, egyszerüen kereshetsz kedvenc filmjeid között, valamint akár borítókat, posztereket rendelhetsz hozzájuk. Zene gyüjteményed rendszerezésében is segítégedre lesz, rendelekezik keresővel,  összeállíthatsz zenelejátszási listákat. Emelett lehetőséged van Képek megjelenítésére vagy akár diavetetítés indítására.
Specifikáció:
Kompatibilis:  Bármilyen TV!!!  Akár képcsöves is AV bemenettel ehez csupán egy jack->AV kábel ekll ami megvásárolható nálam is 590FT-ért. HDMI TV-khez nincs szükség plusz kábelre!
Rendszer:  Android 9. 0
Nyelv:  Többnyelvü köztük magyar!
CPU:  Rockchip RK3318 Quad-core
Memória:  DDRIII 4GB
Beépített tárhely:  32GB
Grafikus chip:  MALI450 MP 5x750Mhz
USB csatlkozók:  2db USB 3. 0
Videó csatlakozók: HDMI 2. 0 vagy AV(hagyományos képcsöves TV-khez)
Audió csatlakozók:  HDMI, AV 
Támogatott videó formátumok:  MKV, WMV / VC-1 SP / MP / AP, MPG, MPEG, dat, avi, mov, iso, mp4, rm, H. 264, H. 265, realVideo 8/ 9 / 10, egészen 4K felbontásig.
Támogatott audió formátumok:  MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, OGG stb...
Támogatott kép formátumok:  JPG, JPEG, MJPEG, PNG stb...  
HDMI:  HDMI 2. 0, CEC, HDCP
Bővíthetőség:  MicroSD 16GB-ig, USB pendrive, USB merevlemez
WiFi:  802. 11 b/g /n
Hálózat:  Szabvány LAN RJ45 100Mbs
Egyéb funkciók:  HDR,  DLNA, Miracast, NTSC, PAL,  Bluetooth
Air mouse-al az igazi:
Kattitns és tekintsd meg Air mouse kínálatunk!
Valami mást keresel? Nézd meg multimédia lejátszóink itt:
Összes multimédia lejátszónk!
Kérdésed van? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakértőnk általában 1-2 órán belül, de legkésőbb még aznap válaszol kérdésedre!
1x TV Box
1x Távirányító
1x HDMI kábel
1x Hálózati adapter
FONTOS: A termék külföldről érkezik, így tudjuk garantálni az akár 20-50%-al legkedvezőbb árat.
A népszerűbb termékek készeltről is elérhetőek, ezeket itt tudja megtekinteni:
Készletről elérhető termékeink
A szállítási idő általában 10-15 munkanap, de extrém esetben előfordulhat a 30-35 munkanap is! Kérem vegye ezt figyelembe ha alkalomra vagy ajándékot rendel. A terméket a Posta kézbesíti, a kisebb küldeményeket a postaládába, a nyomonkövetésiszámmal elátott vagy nagyobb küldeményeket, ajánlott levélként kezeli!
A külfölről érkező termékek esetében felmerülhet vámkötelezettség. Minden küldemény 6000Ft érték határig vámmentes, fizetési kötelezettség nincs! 6000 FT felett felmerülhet fizetési kötelezettség ami a vételár 27%-a. Mivel a vámosoknak nincs lehetőségük minden csomagot ellenőrizni, így nem minden esetben merül fel plusz költség, de mivel mi szeretnénk jogszabályi kötelezettségünknek elget tenni így azt javasoljuk számolj ezzel a tétellel
A rendeléssel kijelented hogy elfogadod a fenti feltételeket!
Fizetési lehetőségek:
Bankiátutalás
Bankibefizetés
Rózsaszín csekk címre
Utánvételre külföldi küldemény esetén sajnos nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-20 13:30 .