2019. szeptember 29., vasárnap

Mágikus autó tisztító gyurma - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Távolítsd el a makacs szennyeződéseket egy mozdulattal! Sokkal strapabíróbb, mint a hagyományos szivacsok. Megóvja és ápolja autód fényezését!
Tudtad, hogy a hagyományos autómosó szivacsok nem távolítják el az össze szennyeződést az autódról? Ne elégedj meg a félmegoldásokkal főleg akkor, ha az autód tökéletes ragyogásáról van szó! Rengeteg kosz és szennyeződés csúfíthatja el az autót használat során, melyek eltávolítása komoly erőfeszítést és türelmet igényel! Az aszfalt nyomok a lökhárítón az odaégett bogármaradványok mind-mind nehezen eltávolíthatóak. De nem a mágikus autó tisztító gyurmával! Ezt a szuper kütyüt pont az ilyen helyzetekre találták fel. Eltávolítja egy mozdulattal a makacs szennyeződéseket, megóvja a fényezést és tükörfényessé varázsolja az autót! A hatás szinte rögtön észrevehető.
Már csak egy kérdés van a levegőben, Neked van már?
Hasznos tudnivalók:
Használata egyszerű, csak vízbe kell áztatni és már mehet is a tisztítás. Érdemes egy vékonyabb lapot formálni és azzal törölni az autót. Természetesen ehhez szükséges valamilyen tisztítószer. Érezni és látni fogod, ha a felületet megtisztítottad, ha koszos lesz a kütyü, csak mosd el és formálj belőle egy új darabot. Ahogy egyre tisztábbá válik a felület, úgy siklik egyre könnyebben a gyurma.
Aki igényes a tiszta autójára, annak kötelező darab!
A Mágikus autó tisztító gyurma tulajdonságai:
Súly: 200g
Színe: kék
Anyaga: különleges gyurma
Mit rejt a termék doboza?
1 x Mágikus autó tisztító gyurma


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .