2018. november 29., csütörtök

Sony NEX-7 profi MILC digitális fényképező váz - Jelenlegi ára: 83 000 Ft

Sony NEX-7 digitális fényképező használtan.
A kategória csúcsmodellje. Új ára 1216 EU volt, erről számlám van. Remek kompakt méretű gép, a MILC zászlóshajója. Javaslom senki ne dőljön be a Canon/Nikon tükörreflexes hülyítéseinek! 2018-at írunk és a DSLR gépeknek leáldozott, ráadásul az olcsó DSLR-eknek az ég világon semmi értelme. Ma már a Sony MILC a világ vezető gépcsaládja és nem véletlenül. Ezt úgy mondom, hogy több, mint 100 gépem volt már. Érdemes alaposan körülnézni és komoly teszteket összehasonlítani.. Na, adott összegért melyik a legjobb és a legrosszabb típus?.... A választ lásd a megfelelő tudományos tesztekben.
 Ererdeti dobozában, kompletten, minden tartozékával. Kipróbálási garancia van! 2 Db vadonat új akkumulátorral adom, ami eddíg jobban teljesít, mint az eredeti mert nagyobb a kapacitása és a megadott gyári mennyiség fölött tudtam vele fotózni. 1 Hónaposak.
 Ajánlatát szívesen meghallgatom. Cserébe keresek nagy, 10 TB-os HD-t. Mindezt, természetesen a vatera szabályai szerint.
Lásd még egyéb hasonló termékeim!
Nálam csere-bere felajánlás néha lehetséges. Ha felajánlására nem reagálok akkor nem érdekel.
 
Nincs minimálár.
 
Áruátvét: Balatonakali, Budapest főleg Zugló (XIV. ); VII; IX; XI; XII. -ker
Posta: Sajnos nem tudom ezt mivel lehet és mennyiért küldeni de biztos megoldható. Utánvét csak licit előtti lefixálás alapján!! Ingyenes szállítást Bp. belterületén vállalok de csak előzetes egyeztetés alapján.
 
Leütés után:  Telefonon általában csak a délelőtti műszak után vagyok elérhető hajnalig. Kérem ezt figyelembe venni!  Skype, Viber, Whatsupp, FB Messenger van.
 
Komolytalan licit negatívot von maga után!!
 
Kérem az adásvételt 7 napon belül rendezni, hacsak másképp meg nem egyezünk előzőleg!
0 - Visszajelzéseseknek: kérem vegyék komolyan a vásárlást mert zord leszek!
Licittörlés, téves vásárlás: nálam kivételesen lehetséges de csak a tárgynap.

Jelenlegi ára: 83 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-09 22:05 .