2018. november 30., péntek

Boffin 300 elektronikus játék - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Boffin 300 elektronikus játék eladó alig használt, saját dobozában.
Eredeti ára 12. 990. - volt, 7000 Ft-ért vihető.
Foxpost megoldható.
A készletből az alábbi áramköröket lehet összetenni:
Hazugság detektort 
Rádiót 
Nyomás mérőt 
Mozgás detektort 
Lézert 
Mindösszesen 300 tervezetet.
Leírás:
A Boffin 300 elektronikus játék játszva ismerteti meg a gyerekekkel az elektronika alapelveit. Felfedező, kísérletező, oktató játék, amellyel akár egyedül, akár többen is lehet játszani.  
A készlettel különböző áramkörös projekteket lehet megvalósítani. Az elemek patenttal kapcsolhatók össze az alaplapon, így könnyen össze lehet építeni, majd szétszedni. Az elemek szín- és szám kódosak, így könnyebben megtaláljuk a szükséges alkatrészeket, és a fiatalabb gyerekek számára is könnyen követhető, hogy az áramkör rajzokon melyik darab hová való.
A játékhoz egy kézikönyv tartozik, amelyben minden áramkör megtalálható, ami a készlet darabjaiból összeállítható.  
A készletet úgy tervezték, hogy az elektromosság alapjait elsajátító tanulók további ismereteiket gyarapíthassák.  
A Boffin 300 elektronikus játék építőjáték 60 különböző alkatrészt tartalmaz, amelyekből az alábbiakban feltüntetett projekteket (kísérleteket) lehet szerkeszteni:  
Hazugság detektort 
Rádiót 
Nyomás mérőt 
Mozgás detektort 
Lézert 
Mindösszesen 300 tervezetet.  
Minden Boffin építőjáték alapja egy átlátszó műanyagból készült lap, amelyre az egyes alkatrészek kapcsolódnak. Az odakapcsolást szó szerint kell érteni, mivel a kontaktusok patentekkel vannak ellátva, így a vezetékeket és az alkatrészeket villámgyorsan lehet összeszerelni és szétszedni.  
Amennyiben az alkatrészek egymáson vannak elhelyezve a kézikönyvben fel van tüntetve, hogy melyik "emeleten" helyezkednek el. A kézikönyvben feltüntetett utasítások szerinti áramkörök szerkesztése után lehet, hogy kedvet kap kísérletezni saját tervei szerint.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 17:42 .