2022. augusztus 13., szombat

Hőmérő hűtőszekrényhez fagyasztószoba fürdőszoba konyha DIGITÁLIS elektronikus OLCSÓ ÁR kis NAGY - Jelenlegi ára: 2 000

Vonzó egység, de egyszerűen, túl bonyolult kezelőszervek nélkül tervezték, hogy biztonságban tartsa az ételeket. Maga az egység fehér színű és elegáns ezüst éllel rendelkezik a szélek körül.
Nagy számok – Egy pillantás, és könnyen leolvashatja a kijelzőt a nagy és vastag számokkal. Ideális azok számára, akik nem rendelkeznek a legjobb kilátással. Nincs tárcsa a láthatáron.
Nagyon könnyen használható – nincs szükség utasításokra. Ez a legegyszerűbb elektronikus hőmérő a piacon, mindössze két gombbal. Csak nyomja meg a be / ki gombot a hőmérő bekapcsolásához, majd válassza a Fok vagy Fahrenheit lehetőséget.
A hőmérséklet -20 ? és 60 ? között változhat, és pontos.  Könnyedén nyomon követheti a hűtőszekrény hőmérsékletét, és kettős védelmet biztosíthat élelmiszerbiztonsága szempontjából. Lehetővé teszi hűtőszekrényben, fagyasztóban, hűtőszekrényben való használatát … Használható háztartási vagy kereskedelmi használatra: éttermek, bárok, kávézók, kisboltok, gyógyszertárak, borászatok stb.
A vízálló szerkezet (IPX3 vízállósági szint) ellenáll a hűtőszekrény vagy fagyasztó helyiség páratartalmának, így biztonságosan és következetesen működik.
A hőmérővel a szobában, a konyhában, a fürdőszobában, gyakorlatilag bármely helyiségben is meg lehet mérni a hőmérsékletet, nem szükséges a hűtőszekrényben maradni.
A hőmérőnek 3 különböző elhelyezési lehetősége van.  Vagy használja az állványt, hogy az asztalra tegye, fordítsa meg az állványt, és a kampó segítségével akassza fel a hűtőszekrény polcára, vagy rögzítse valami fémhez a hátsó mágnessel.
Specifikációk:
Modern minimalista dizájn nagy képernyővel és világos karakterekkel
Ellenáll a víz fröccsenésének
Mérési tartomány – 20 ° C + 60 ° C
Felbontás – 0, 1 ° C
Tápegység – 1 db CR2032 elem
Anyaga: műanyag, fémMéret: 6, 7 cm * 4, 3 cm


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-08-14 02:42 .