2020. szeptember 29., kedd

2K Games XCOM: Enemy Unknown (Steam Digitális Termékkulcs - PC) - Jelenlegi ára: 740 Ft


Megjelenés:
Platform:
Steam
Kiadó:
2K Games
License:
Digitális kulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Régio:
WORLDWIDE
Fejlesztő:
Firaxis Games
A JÁTÉKRÓL
XCOM: Az Enemy Ismeretlen az XCOM nevű titkos félkatonai szervezet irányítását teszi lehetővé. Az XCOM parancsnokaként az erőforrások kezelésével, a technológiák fejlesztésével, valamint a harci stratégiák és az egyes egységek taktikájának felügyeletével védekezhet egy félelmetes globális idegen invázió ellen.
Az eredeti XCOM-ot széles körben a valaha készült legjobb játékok egyikének tekintik, és most a Firaxis Games stratégiai szakértői újragondolták. XCOM: Az Enemy Unknown egy teljesen új inváziós történettel, ellenségekkel és technológiákkal bővíti az örökséget az idegenekkel szembeni harc és a Föld védelme érdekében.
Ön kontrollálni fogja az emberi faj sorsát az idegen technológiák kutatásával, egy teljesen működőképes bázis létrehozásával és kezelésével, harci küldetések tervezésével és a katonák mozgásának irányításával a csatában.
Főbb jellemzők
Fejlesztett stratégia: XCOM: Enemy Unknown páratlan taktikai körökre osztott játékmenetet kínál hihetetlen akciósorozatokkal és földi harccal.
Stratégiai bázis: Toborozzon, szabjon testre és neveljen egyedi katonákat, és irányítsa személyzetét. Az idegen fenyegetés észlelése és elfogása az XCOM központjának felépítése és bővítése során.
Taktikai harc: Közvetlen katonacsapatok körökön át tartó földi csatákban, és olyan légi egységeket telepítenek, mint az Interceptor és a Skyranger.
Világméretű fenyegetés: A Combat világszerte átível, mivel az XCOM csapata több mint 70 egyedi küldetésben vesz részt, kölcsönhatásban áll és tárgyalásokat folytat a világ kormányaival.


Jelenlegi ára: 740 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 11:05 .