2020. május 28., csütörtök

A vád tanúja (1957) - Marlene Dietrich; R: Billy Wilder - Joglejárt ritkaság! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez! Magyar kiadás!
Joglejárt ritkaság!
Hang (borító alapján): magyar, angol
 Felirat (borító alapján): magyar
A vád tanúja
(Witness For The Prosecution)
Rendező: Billy Wilder
Szereplők: Tyrone Power, Marlene Dietrich, Charles Laughton  
Leírás:
A krimik Királynője, Agatha Christie egyik legnépszerűbb színdarabjának filmváltozata Tyrone Power, Malene Dietrich és Charles Laughton főszereplésével készült. Ez a zseniális tárgyalótermi dráma mind a mai napig izgalomban tartja közönségét a csavaros és meglepetéseket tartogató történettel.   Amikor egy dúsgazdag özvegyasszony gyilkosság áldozata lesz, az első számú gyanúsított Leonard Vole, a hölgy rokonszenves kérője. Bár a férfinak sem indítéka, sem alibije sincs, Sir Wilfried Robarts, a jó nevű ügyvéd vállalja védelmét, mert hisz az ártatlanságában. Vole egyetlen reménye felesége tanúvallomása, viszont a kemény és rideg asszony olyan sötét titkokat tár fel, amely teljesen megváltoztat mindent...
Extrák:
-
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem, vegye figyelembe, hogy csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudjuk felelősséggel feladni, valamint a postázás kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében lehetséges!
Foxpost postázást is lehet kérni, de oda csak hetente egyszer tudunk elmenni.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 09:14 .