2020. április 27., hétfő

Meade Infinity 80mm AZ refraktoros teleszkóp 71671 - Jelenlegi ára: 89 090 Ft

 Meade Infinity 80mm AZ refraktoros teleszkóp 71671? A Meade Infinity 80 mm-es AZ refraktoros teleszkóp egy kompakt, rövid fókuszú teleszkóp, amit a Naprendszerben megtalálható objektumok megfigyeléséhez fejlesztettünk ki. Segítségével láthatja a Merkúr és a Vénusz fázisait, a Cassini-rést, a Szaturnusz holdjait, a Jupiter Nagy Vörös Foltját és számos más csillagászati objektumot. A teleszkóp földi megfigyeléshez is használható. A kiváló minőségű optikai elemek rendkívül fényes, éles és kontrasztos képeket alkotnak. Ehhez a modellhez három szemlencse tartozik. Kezdje megfigyeléseit a hosszú fókusztávolságúval, mivel ez rendelkezik a legszélesebb látómezővel. Nagyobb fokú nagyításhoz használja a rövidebb fókusztávolságú szemlencséket. A készletben ezen kívül Barlow-lencsék is vannak. A Red Dot keresőtávcső könnyű navigációt biztosít. A planetárium szoftver segít megismerkedni az éjszakai égbolttal. A tubus egy Alt-azimut állványra van felszerelve, amit nagyon könnyű használni és nem okoz nehézséget a kezdőknek sem. A lassú mozgás vezérlők az eszköz zökkenőmentes mozgását biztosítják. Az AutoStar csillagász szoftver segít az éjszakai égbolt tanulmányozásában. Több, mint 10 000 égitestest jelenít meg beleértve a bolygókat, csillagokat, galaxisokat és a csillagködöt. Csillagtérképeket nyomtathat ki, és akár megtervezheti a megfigyeléseit. Kizárólag Windows rendszerrel működő számítógépen működik. Jellemzők: A teleszkóphoz mindent biztosítunk, ami csak az éjszakai égbolt csodáinak első alkalommal történő megtekintéséhez szükséges.
A 80 mm-es (3, 2"-os) refraktoros teleszkóp fényes és részletes képet biztosít, amely a földi objektumok, valamint az égitestek megtekintéséhez egyaránt tökéletes.
A lassú mozgás vezérlőkkel felszerelt, precíziós Alt-azimut állvány segítségével könnyedén nyomon követhető az égitestek éjjeli égen végbemenő mozgása.
3 darab szemlencsével van felszerelve, amik kis-, közepes- és nagyfokú nagyítást tesznek lehetővé számos objektum megtekintése érdekében (a Hold, bolygók vagy földterület).
Ajándék Autostar csillagászati planetárium DVD-készlet több mint 10 000 égitesttel (csak Windows számítógépen).
Red dot keresővel rendelkezik, ami segíti a megfigyelni kívánt objektumok megkeresését. Optikai kialakítás refraktor Típus akromatikus Optikai bevonat teljes bevonat Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm 80 Fókusztávolság, mm 400 Fókuszarány f/5 Szemlencsék 26 mm-es, 9 mm-es, 6, 3 mm-es MA, 1, 25" Barlow-lencse 2-szeres Keresőtávcső Vörös folt Fókusz-állító fogasléces, 1, 25 Tartozéktálca igen Teleszkópszabályozás kézi Állványtípus azimutális Lassú mozgás kontroll kéttengelyes követés Kiegészítő diagonális prizma: 90°-os felfelé álló prizma, 1, 25" Felhasználói szint kezdőknek, gyerekeknek Megfigyelt objektum planetáris, földi Méretek, mm 870 x 870 x 1350

Jelenlegi ára: 89 090 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 09:25 .