2019. november 29., péntek

OneAudio A3 aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgató over-ear, fekete, beépített mikrofonnal - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó a képeken látható zajkioltós fejhallgató kényelmes, fület átölelő kivitelben, puha fülpárnákkal, állítható fejpánttal.  A fülhallgató rész 90 fokban elforgatható. A füles egyszerre 2 Bluetooth készülékhez is csatlakoztatható.   Az aktív zajszűrés (ANC) tényleg észrevehető különbséget jelent a normál üzemmódhoz képest.   Az ANC állítólag a környezeti zajok 85%-át kiszűri, jellemzően a gépi zajokat, nem az emberi hangokat, bár néha ez sem ártana.  Volt egy Bose QC35-ösöm is, és ez a kis füles alig marad el annak a zajszűrő hatásfokától, és javára szól, hogy járás közben nem visszhangoznak az ember léptei úgy, mint a BOSE-nél.
Bluetooth kapcsolat nélkül, vezetékes fejhallgatóként is használható.   Gyárilag adtak hozzá egy 1m-es 3, 5mm-es jack csatlakozós kábelt. Ilyenkor a bluetooth funkciógombok (pl. hangerőszabályozás) nem működik.
 Tavaly októberben vettem és sokat mondok, ha 1 hetet használtam. Rájöttem, hogy TV-nézéshez még mindig a rádiófrekvenciás régi nagy fejhallgatóm a legpraktikusabb, mert azzal az egész házban tudok mozogni, míg ennek max. 10 m a hatótávolsága, de falakon nem tud keresztülhatolni.
 További műszaki JellemzőK:
Bluetooth v4. 1
Akkumulátor nem cserélhető. Kapacitás: 360 mAh, Feltöltési idő: ca. 2 óra, Lejátszási idő: ca. 15 óra BT üzemmódban ANC-vel ill. 18 óra ANC nélkül
Nettó súly: 180 gr. Bruttó súly szállítási csomagolással: 700 gr.
 Tartozékok:
3, 5mm jack kábel
repülős csatlakozó adapter
használati útmutató
fekete cipzáras tok
töltő kábel
 
A képek között feltöltöttem az angol nyelvű használati útmutatót is, mely további részleteket tartalmaz.
 

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 08:25 .