2019. június 27., csütörtök

Numark - Scratch - Jelenlegi ára: 168 900 Ft

Tápegység:
Belső 100v - 240v
Méretek:
12, 05 "(L) x 9, 61" (W) x 3, 32 "(H)
Klikkelj ide szállítás, fizetés, személyes átvétel infoért
24 bites 2-csatornás Scratch Mixer, Serato szoftver támogatás,  Innofader crossfader, robosztus fém ház, fekete színben
Klikkelj ide szállítás, fizetés, személyes átvétel infoért
A Numark Scratch egy 24-bites kétcsatornás, megfizethető keverő. A Scratch használatával magasabb szinten tudsz létrehozni és előadni, mint amilyennek gondoltad volna. A Scratch ötvözi a professzionális szintű teljesítményt és az egyenes DJ-szórakoztatást.
A Scratch valóban különleges - új megjelenést és formatervet hoz mixer kategóriában. Egy masszív fémburkolattal rendelkezik, olyan professzionális jellemzőkkel, mint a beépített Innofader crossfader, az azonnali hurok kódoló és a váltó lapátok a szoftver alapú hatások kiváltásához. Az eszköz támogatja a Serato DJ Pro és a Scratch Serato DVS szoftvereket
Lágy, érzékeny padjai lehetővé teszik, hogy gyorsan hozzáférj a legfontosabb funkciókhoz. A pad mód lehetővé teszi, hogy cue pontokat, loppokat, és sample hangokat használj.
Hat dedikált szoftver alapú FX csatornákra, a prémium teljesítményű váltókarokkal. FX filter a proffeszinális előadás érdekében.
24 bites digitális hangminőség.  A 24 bites áramköröknek köszönhetően csodálatos hangminőséget biztosít a keverő. A digitális dalgyűjteményed soha nem hangzott olyan szépen, és ebben segít a Serato DJ Pro vagy más preferált szoftvert. Ez egy nagyszerű keverő a bakelit lemezek lejátszásához, teljes EQ-val és egy dedikált alacsony / magas áteresztő szűrővel.
Könnyen csatlakoztathatsz a Numark Scratch-hez, legyen szó hagyományos lemezjátszókról vagy médialejátszókról.
A Scratch rendelkezik minden olyan szolgáltatással ami csak a prémium keverőkön található meg.   XLR fő kimenet és 6, 3 Jack kimenet gondoskodik a kompatibilitásról. Az egyes csatornák mind a vonal, mind a phono bemenetek számára aszimetrikus bemenetek vannak.


Jelenlegi ára: 168 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .