2019. február 28., csütörtök

Eladó pedálsor - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó sorba kerül a pedálsorom.
Kezdőknek jó alap lehet, haladóknak pedig bővítéshez is alkalmas. Én anno rockzenéhez használtam fej+láda segítségével.
A pedálsor a következő pedálokat tartalmazza:
- Artec power brick
- Artec GEQ-8
- BOSS DS-2
- két házilag készült pedál: MXR NoiseGate és egy Dr. Boogie
A pedálsorhoz tartozik egy fa board gumitalpakkal és fém fogantyúval, így könnyen áthelyezhető és színpadon sem csúszik el.
Adom hozzá továbbá a Bespeco márkájú táskát is valamint a powerBrick kábeleit továbbá a kis kábeleket amikkel a pedálok vannak egymáshoz kötve.
A boardra tépőzár szalag van felragasztva a pedálok könnyebb elrendezése és tapadása végett, így a pedálok hátulján a tépőzár másik fele került felragasztásra.
Ez így egyben egy kezdő számára tökéletes beruházás lehet amit később tudd tovább fejleszteni vagy átalakítani. Vagy ha már komolyabb  szinten űzöd, lehet hogy ez az amit keresel.
(Az egészet egyben szeretném eladni, külön-külön nem eladóak, ne is keressétek. )
A pedálsor magántulajdon amit magánszemélyként árulok, így számlát nem tudok adni, csak a meghirdetett dolgokat úgy ahogy a képen látod. Mivel nem használom és csak foglalja a helyet,   ezért el akarom adni ezeket, így nyitott vagyok ajánlatokra is értelmes keretek között.
Méreteiből fakadóan a posta és egyéb csomagküldés nem játszik, csak személyes átvétel Budapest 9. kerületben Mester utca környékén.

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-21 20:26 .