2018. január 25., csütörtök

Macska Cica Bútor Kaparófa 58 x 47 x 135 cm - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Eredeti gyári csomagolásban küldöm a terméket.
Ez a prémium macska fa a kedvencednek, és különösen alkalmas visszavonulásra, játéktevékenységként és karmoskölcsönzésként. Ezt elsősorban a különösen jó minőségű anyagok jellemzik. Így egy Sisalstammdurchmesser körülbelül 9 cm, ami rendkívül stabil. A legtöbb kereskedelmi macskatornának 6 és 8 cm közötti törzsének átmérője van. Még az extra vastag sizal kötél - amely a rönkök körül van - nagyon tartós és erős, különösen erős átmérője kb. 6 mm. Minden sisal törzs teljesen sisálba van csomagolva.
A fekvő területeket mindkét oldalán vastag, puha póló borítja. Az alaplemez vastagsága 3 cm, garantálja a stabil lábazatot, két tágas barlang található, amely ideális pihenő- és menedékhelyeket biztosít. Robusztus faházból állnak, és nem kell rudakkal felépíteni a barlang belsejében. Tehát kedvencének elegendő hely áll rendelkezésre.
A megtekintési platformok nagyméretű fajtájú macskáknak is alkalmasak, és a Stubentiger számára tökéletes áttekintést nyújtanak a teljes eseményről. A nagyméretű, 35 cm átmérőjű ágy is alvó és fekvő területként szolgál. Különösen vastag, 2, 5 cm-es játékkötél és egy lapos szizál karcos felülete szolgálja a macskát változatos játék lehetőségként. A macska a kemény viseletű sisál rudakon élhet, és optimálisan megtarthatja karmát.
A termék jellemzői:
Beállítás: 58 x 47 x 135 cm
Vastag alaplemez: 3 cm
Mindkét oldalra borított, csúcsminőségű plüssfotelek
Sisal sávok körülbelül 9 cm átmérőjű, teljesen csomagolva, 6 mm-es szizál ereje
1 szekrény, 35 cm átmérőjű
2 tágas barlang, amely masszív, fából épült
1 extra vastag, 2, 5 cm-es erősítőkötél
1 lapos szizál karcos terület
Robusztus szizál a karok kezelésére
Nagyméretű fajtájú macskáknak is alkalmas
Részletes összeállítási utasítások részletes rajzokkal
különböző színekben kapható

Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2018-02-02 14:18 .