2017. április 28., péntek

D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera - Jelenlegi ára: 12 900 Ft

Eladó egy D-Link DCS-5000L biztonsági kamera
A termék teljesen új, csak a fotó idejére bontottuk ki.  
A D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera forgatható és dönthető, éjjellátó, Wi-Fi IP kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, amely segítséget nyújt az otthona vagy az irodája nagyobb területeinek hatékony megfigyelésében a nap minden órájában.  
A forgatás/döntés funkció segítségével a kamera széles területeket tud bejárni, a beépített mikrofon segítségével pedig a hangokat is érzékeli.  
A beépített éjjellátó funkció egész napos megfigyelést biztosít tekintet nélkül a fényviszonyokra, valamint teljes sötétségben lehetővé teszi az akár 8 méteres látótávolságot is.
Bárhova elhelyezheti a D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night kamera készüléket otthonában vagy irodájában vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel. A vezeték nélküli kapcsolat megadja azt a rugalmasságot, hogy a kamerát egyik helyről a másikra vigye, ha a felügyeleti igényei megváltoznak.  
Az iOS és Android okostelefonokon futó ingyenes mydlink™ Lite alkalmazást használva csatlakoztathatja és beállíthatja DCS-5000L kameráját számítógép használata nélkül. A részletes útmutató alapján néhány pillanat alatt működésbe hozhatja a kamerát. Gyorsan és egyszerűen megtekintheti a kamera által küldött képet bármerre is jár vezeték nélküli, vagy 4G LTE/3G kapcsolaton keresztül.

Jelenlegi ára: 12 900 Ft
Az aukció vége: 2017-05-19 14:22 .