2017. február 28., kedd

10db-os Lancome Visionnaire 5ml-es krém pack - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó!
10x
 Lancome Visionnaire 5ml-es minta pack azaz 10x5ml=50ml
az 50 ml tégely ára több mint 21000Ft én a ugyanennyi mennyiséget kínálok 5000Ft-ért
Lancome Visionnaire krém 5ml
2011-ben a Lancome megalkotta az első LR2412 molekulát tartalmazó Lancome Visionnaire szérumot, melynek bevezetésével igazi áttörést ért el. A közel 100 nemzetközi díjjal elismert Visionnaire szérum jótékonyan hat a ráncokra, a pórusokra és a bőr egyenetlenségeire.
A Visionnaire ereje mostantól krém formájában is elérhető a Visionnaire arcápolónak köszönhetöen. A Lancome egy különleges textúrát alkotott azoknak, akik gazdagabb textúrájú termékkel szeretnék kiegészíteni vagy helyettesíteni a szérumot, de továbbra is élvezni szeretnék annak számos elönyét.
A krém aktív összetevők olyan összességét tartalmazza, amelyek azt ígérik, hogy széleskörűen hozzájárulnak a tökéletes, lágyabb, ragyogóbb és élettelibb arcbőrhöz.  A termék az LR2412 molekula 2%-os koncentrációja mellett adenozint és hyaluronsavat tartalmaz.  Az adenozin a kollagént lebontó enzimek hatását csökkenti, iígy védi az LR2412 molekula által megerősített kollagén hálózatot. Emellett nőveli a sejt-mátrixok kohézióját, amellyel szintén hozzájárul az LR2412 molekula hatásának kiegészítéséhez. A hyaluronsav a bőrrel kontaktusba lépve felszívódik és áthatol az epidermisz felső re? tegein, így biztosítja hidratációjukat és helyreállítja a bőr teltségét.
Az LR2412 molekulája köré épúló aktív összetevők kombinációjához a Lancome olyan textúrát hozott létre, amely a krémek gazdaságát a folyadékok könnyed érzetével párosítja. Az elasztomerek adják a krém nagyszerű textúráját, a Tajtékvirág magokból kivont olaj pedig arról az egyedülálló képességéről ismert, hogy védi a bőrt a kiszáradástól. Gyorsan felszívódik, miközben bársonyos, finoman lágy réteget képez, amelynek köszönhetően a bőr rendkívül puha tapintásúvá válik.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-10 10:04 .